Predbožićna Bratislava 2017.

Učitavanje mape...

Dan i vrijeme
Datum: 08. prosinca 2017. - 10. prosinca 2017.
Vrijeme: 08:00h - 00:00h

Lokacija
Bratislava


Obavijest – Predbožićna Bratislava

Uz inicijativu predstojnice Katedre za slovački jezik i književnost FF u Zagrebu i predsjedništva Društva hrvatsko-slovačkog prijateljstva u Zagrebu, čiji su članovi ovoga semestra postali naši brojni studenti, Društvo hrvatsko-slovačkog prijateljstva u terminu 8.-10. prosinca organizira izlet u Bratislavu pod nazivom Predbožićna Bratislava. Bratislavski Božićni sajam tradicionalna je manifestacija koja svake godine izaziva veliko zanimanje posjetitelja glavnoga grada Slovačke Republike.

Iz Zagreba ćemo krenuti u petak ujutro u 8 sati, a planirani je povratak u nedjelju navečer. U cijenu od 550 kuna (odnosno 450 kuna za studente) uključen je prijevoz luksuznim turističkim autobusom, smještaj u hotelu s doručkom na mirnoj lokaciji (za studente koji vole noćni život na raspolaganju je i ograničeni broj mjesta u hostelu u samom centru Bratislave), turističko razgledavanje Bratislave i Devinskog grada s pratiteljem Bratislavskog informativnog centra, posjet Hrvatskom kulturnom centru u Devínskoj Novoj Vsi, posjet bratislavskom Božićnom sajmu, posjet Danubiana Meulensteen Art Museu i hidroelektrani Gabčíkovo, popratna kulturna događanja, dva zajednička ručka i šetnja po centru Beča na povratku.

Ako ste zainteresirani za izlet, molim Vas da mi se osobno prijavite najkasnije do utorka 28.12. jer je broj mjesta ograničen. Novac za izlet skupljat ćemo prije polaska u autobusu. Ako biste na izlet, kao primjerice ja, htjeli povesti i svoj podmladak ili drugog člana obitelji, molim da mi u prijavi pošaljete i njihove podatke.

Srdačan pozdrav,

Martin Machata
predsjednik Društva