Natječaj MVEP za financiranje Društava prijateljstva 2018

Poštovani članovi, dragi prijatelji,

srdačno Vas pozdravljam nakon duže stanke u radu Društva hrvatsko-slovačkoga prijateljstva Zagreb. Ove godine izašao je natječaj MVEP za financiranje Društava prijateljstva izuzetno kasno, pa smo pola godine bili bez izvora financiranja i naša se djelatnost nije mogla odvijati prema uobičajenom ritmu. Pritom smo naše planove za prethodnu, 2017. godinu ispunili u okviru naših mogućnosti vrlo uspješno, kao suorganizator i suizdavač uspjeli smo organizirati nekoliko vrijednih događaja, putovanje u Bratislavu, te izdati dvije stručne publikacije i surađivati s drugim ustanovama na razvijanju naše djelatnosti sukladno našem statutu…

Na kraju je datum za slanje prijava za natječaj određen za kraj ovoga tjedna, 23.6.2018. Znam da smo velika većina članova Društva zauzeti poslom, ispitima, planiranjem godišnjeg odmora i drugim obavezama, no želio bih Vas ovime pozvati da sudjelujete svojim prijedlozima, idejama a što se tiče predsjedništva, pogotovo tajnika i dopredsjenika društva, također i konkretnom pomoći oko podnošenja prijave.

Ja, kao predsjednik udruge naravno raspolažem određenom vizijom i idejama (projektima), kao i rutinom u ispunjavanju odgovarajuće natječajne procedure, no isto tako sam uvjeren da je stvar zajedničkog interesa da naš plan rada i izdavački plan za sljedećih godinu dana bude što zanimljiviji, sadržajniji i da dobije što bolju financijsku potporu od strane MVEP-a.

U sljedeća dva dana očekujem Vaše prijedloge i pomoćne ruke u vezi natječaja koji možete naći na internetskoj stranici MVEP • Natječaji. Tekst natječaja Vam šaljem i u privitku.

Hvala Vam unaprijed!

Lijep pozdrav,
Martin Machata
predsjednik Društva

MVEP natječaji – pregled natječaja na službenoj MVEP stranici
Tekst natječaja za udruge društva prijateljstva – pdf format – pregled